Kenang daku dalam doamu

Sabtu, 13 April 2013

Telatah Si kecik



Alhamdulillah, tadi pagi kitorang sambut birthday si Ira. Ye, aku tahu birthday dia dah lama lepas. Tapi sengaja nak sambut jugak. Selagi tak dapat kek selagi itu la muka adik aku yang sorang nie mencuka. Masa hari birthday dia kitorang tak dapat sambut sebab ayah tak ada dekat rumah then tak ada orang nak tolong beli kek dia, sian sian sian. Nah jadi hari ni dia happy la, Aku pun tumpang happy juga sebab dapat taram kek dia. HAHA.







Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Assalamualaikum !! Peacee ^_^ Sila komen Terima Kasih :)