Kenang daku dalam doamu

Isnin, 14 Januari 2013

Terukir Dalam Diariku

Assalamualaikum.........

Hai encik blog ape kabar denganmu?? HAHA...pedulikan semua ini..(kepala terhantuk kat tiang tu la mcm senget)..........

Masa yang lalu tak akan pernah kembali tapi mimpi yang lalu mungkin akan terjadi sebagai kenyataan betul tak?...Tengah duduk sorang-sorang tiba-tiba rindu pulak time sekolah dulu.Mase darjah 1 semua masih budak-budak lagi HAHA pakai tudung sampai tetutup mata,hingus meleleh kalau lupa bawak sapu tangan jilat je terus (siapa pernah buat kerja macam nie masa kecik-kecik dulu sila mengaku)...benda nie terjadi time sekolah rendah je...

Masa sekolah rendah asal kan kena ejek dah nangis pastu balik rumah ngadu kat ibu..
pastu selalu kena rotan,kena berdiri atas kerusi,bediri luar kelas,jalan itik BEST KAN?...
Alaaa...masa sekolah rendah asyik ingat main je..

Tu cite pasal sekolah rendah lah... sekarang kita cite pulak pasal sekolah menengah...WAAAAAAAAA...time nie semua dah besar makin cantik makin hensem and makin dewasa..Nak jilat hingus meleleh pun dah malu dan segan..hhahah...Time nie dah pandai bercinta ..termasuk aku..(pengakuan ikhlas ea)..time nie juga kita ada kawan rapat om putih cakap BEST FRIEND..pastu kita da pandai langgar peraturan sekolah contohnya bawak telefon ke sekolah,bawak make up,pakai tudung pendek-pendek,kain macam orang nak pegi sawah,stoking warna-warni macam sesumpah la pulak..hahhaa..memang best kan..

Tapi masa yang lalu tak akan kembali.....hanya kenangan je dan akan ku ukir dalam setiap coretan diari..

Eh??aku ade gambar time sekolah..nak tengok..nie die

Nie kawan aku nama die Desy Triani die la yang selalu dengan aku time susah dan senang(die ketua kelas kitorg)


 Tahun 2012..



Nie last day SPM

Ustazah Wan Zaiton Wan Megat Idris lepasan u al-azhar.mesir ajar Pendidikan Syariah Islamiah

 Hari Karnival Sekolah

 Latihan kawad kaki peringkat gabungan Lahad Datu




jaga tabung sekolah


baju niar..hahha

cikgu Suhaili guru kelas 4&5 Harapan dan guru Kimia kami


 yang baring tu Nazirah die mmg mcm tu

 Tingkatan 5 2012

Last minit study paper Biology..


puteri handal biology Niar handal Add math


Ok lah..hahaha..tu semua tinggal kenangan je..
Tata assalamualaikum terima kasih sudi baca

2 ulasan :

  1. Shahara is that true..?
    so touching2 la awak ni..(trip smenanjung plak aq ni,lau sabah 2 sabah la bah^_^)
    aq pn ada gak kasi msk gmbr kmu..tp blom complete g..masi dlm draft
    sarangheyo unnie!!!!!!!!!

    BalasPadam
  2. haha, yela.. nty aq nk tgk gmbr tu

    BalasPadam

Assalamualaikum !! Peacee ^_^ Sila komen Terima Kasih :)